Ljetni kamp profesora Baltazara

Ljetni kamp profesora Baltazara, projekt Udruge za promicanje znanosti, ekologije i sigurnosti, promiče i potiče obrazovanje, inovativnost, stvaralaštvo i kreativnost u umjetničkim područjima i kulturi. Također potičemo međunarodnu suradnju na području obrazovanja i popularizacije znanosti te razvoj vještina iskustvenog učenja i timskog rada. Naš cilj je poticanje kreativnosti i rješavanja problema kod djece kroz STREAM koncept (Znanost – Tehnologija – Čitanje – Konstruiranje – Umjetnost i jezik – Matematika) uz izradu STREAM eksponata i edukativnih kompleta za praktični rad.

Prijave

Prijave traju od 17.6. do 1.7.2024.

Link za prijavu: https://forms.gle/EZYnCoqZ6WmG34Tp7

VAŽNO! Upute o plaćanju

Nakon što popunite obrazac, kontaktirat ćemo vas na e-mail adresu s podacima za uplatu. Za uplatu imate 3 radna dana. Nakon što izvršite uplatu, molimo vas da nam pošaljete potvrdu o uplati na e-mail. Tek nakon što platite i mi primimo potvrdu o uplati, smatramo da je vaše mjesto osigurano. Ukoliko ne uplatite u roku od 3 dana, vaše mjesto ide sljedećem na listi.

Ove godine

Pozivamo vas i vašu djecu na nezaboravnu avanturu na Ljetnom kampu profesora Baltazara! Kamp će kombinirati zabavne aktivnosti sa znanstvenim eksperimentima. Uključeni su dva obroka, svi materijali i diploma, uz tri uzbudljive radionice i znanstveni show koji će obogatiti ljeto vaše djece. Ljetnu školu organizira Udruga za promicanje znanosti, ekologije i sigurnosti u suradnji s volonterima i partnerskim udrugama. Pratite nas za puni program!

 Detaljne informacije

📍 Gdje? Svijet prirode, Zagrebačka ul. bb, 42204 Lužan Biškupečki  

🗓️ Kad? 8. – 11. srpnja  

🎉 Za koga? Djeca od 7-9 godina  

📅 Raspored je dostupan ispod na web stranici.

Članarina/Donacija za kamp:

Za 1 dan:

 • 50 € bez prijevoza
 • 60 € s prijevozom

Za 4 dana:

 • 160 € bez prijevoza
 • 200 € s prijevozom

Moguć prijevoz na relacijama Zagreb i Varaždin ukoliko bude dovoljno zainteresiranih.

Teme kampa

 1. dan: 🧪 Čarobne otopine  
 2. dan: 🎩 Magični trikovi kemije  
 3. dan: 🏗️ Znatiželjni inženjeri  
 4. dan: ⚡ Sveprisutna energija  

Znanstveni show-ovi po danima

 1. dan: 🔥 Vatra nije neprijatelj!  
 2. dan: 🥚 Hodanje po jajima  
 3. dan: 🤖 Robot K1-robotika  
 4. dan: 🐓 Farmville-životinje znaju najbolje!

Dijete možete prijaviti na samo jedan dan ili na sva četiri. Raspored događanja nalazi se na našim društvenim mrežama i na web stranici.

Plan za budućnost

Nakon ove godine, planiramo proširiti kamp na više gradova diljem Hrvatske i obuhvatiti više dobnih skupina djece. Vidimo se na kampu!